Passionspannacotta
Skriv ut
Passionspannacotta
Passionspannacotta tillsammans med bär och pepparkakskross, mums mums mums!
Förberedelser 3 timmar 46 minuter
Tillagningstid 14 minuter
Total tid 4 timmar
Portioner 5 pers
Ingredienser
Passionspannacotta
- 2,5 dl vispgrädde
- 2,5 dl passionsfruktspuré
- 0,5 dl strösocker
- 2 st gelatinblad
Garnering
- bär färska el. frusna
- pepparkakor krossade
Instruktioner
-
Lägg geleatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 min.
-
Blanda vispgrädde, passionsfruktspuré och strösocker i en kastrull.
-
Koka upp och tag bort från plattan. Låt svalan något
-
Rör ner gelatinbladen.
-
Häll i valfria formar och ställ i kylen i minst 4 timmar.
-
Tag ut 10 min innan servering och garnera med bär och pepparkakskross.