Biscotti är ju så himla gott! Här har jag smaksatt mina med kanel, sötmandel och brun farin för att få de lite mer knäckiga och ännu godare.
Sätt ugnen på 175 grader. Lägg sötmandeln på en ugnsplåt och rosta i ca 5-10 min.
Vispa smör och socker fluffigt.
Vispa ner äggen, ett i taget.
Blanda alla de torra ingredienserna i en bunke.
Hacka mandeln grovt.
Blanda ner de torra ingredienserna och hackad mandel i äggsmeten.
Stjälp ner degen på ett bakbord, dela i två stora delar och forma till två längder.
Blanda ägg och mjölk till pensling i en liten skål.
Pensla längderna och grädda mitt i ugnen i ca 20 min.
Tag ut plåten och skär längderna i önskad storlek på bitar.
Sänk temperaturen på ugnen till 100 grader och sätt in biscottin igen, i ca 20 min
Stäng av ugnen och låt biscottin torka helt i eftervärmen, ca 45 min.
Doppa i blockchoklad och strö över hackad mandel.
Förvara biscottin i en glasburk.