Att baka handlar om att experimentera och testa nya smaker. Den här brownies blev därföre just lite roligare när den smaksattes med Lionchoklad. Blanda gärna ner chokladen i smeten och toppa som garnering, då kommer smaken ut som bäst!
Sätt ugnen på 175 grader och lägg ett bakplåtspapper i en 20cm springform.
Smält smöret i en kastrull.
Blanda ägg, farinsocker, strösocker, kakao och vaniljpulver med en slickepott.
Rör ner det smälta smöret, vetemjölet och saltet.
Dela Lion-chokladen i mindre bitar.
Häll hälften av smeten i formen, lägg ett lager av chokladen och häll resten av smeten på.
Grädda mitt i ugnen i ca 17 min.
Låt stå i rumstemperatur och ställ sedan in i kylen i ca 1h innan servering.
Garnera med Lionchoklad och florsocker och ev ringla över lite dulce de leche.
Servera med vaniljglass och rårörda hallon.