Passionspannacotta

Passionspannacotta

 

Passionspannacotta

Passionspannacotta tillsammans med bär och pepparkakskross, mums mums mums!

Förberedelser 3 timmar 46 minuter
Tillagningstid 14 minuter
Total tid 4 timmar
Portioner 5 pers

Ingredienser

Passionspannacotta

  • 2,5 dl vispgrädde
  • 2,5 dl passionsfruktspuré
  • 0,5 dl strösocker
  • 2 st gelatinblad

Garnering

  • bär färska el. frusna
  • pepparkakor krossade

Instruktioner

  1. Lägg geleatinbladen i en skål med kallt vatten i ca 5 min.

  2. Blanda vispgrädde, passionsfruktspuré och strösocker i en kastrull.

  3. Koka upp och tag bort från plattan. Låt svalan något

  4. Rör ner gelatinbladen.

  5. Häll i valfria formar och ställ i kylen i minst 4 timmar.

  6. Tag ut 10 min innan servering och garnera med bär och pepparkakskross.

Skriv en kommentar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *